duminică, 6 februarie 2011

Back in the music !

4 comentarii:

Anonim spunea...

buna,
draga mea stiu ca ai obosit cu subiectul ,,sarcina" dar eu, o anonima te rog gandeste-te .......nu face avort, ar fi un mare-mare pacat ptr care vei plati mult in viata, e o crima; sigur decizia e numai a ta...

dj Ice spunea...

Fratiilor lasatio in pace ce tot atata baza facetiii

george spunea...

Do you want a quality website?
Do you want a logo or a flyer or a flash banner?
Do you want a desktop or a software application?
Please click here www.home-solutions-web.com for more details.
I am a web counsellor and I can help you.
If you want, you can promote these web services and win a fee for each client or project you get. Come and join our team.

Mara A. spunea...

Hei.Ma uitam acum pe net,auzisem de tine de ceva timp si astazi amintindu-mi am intrat pe google,facebook etc. si ti-am vizualizat fotografiile si video-urile:) Super lucru ce faci tu:) Chiar interesant,apreciez munca ta sau hobby-ul tau nu stiu cum numesti asta. Ma pasioneaza muzica de mica si ma pasioneaza meseria de dj de cativa ani. Am avut ocazia sa invat cate ceva de la niste dj-ei profesionisti zic eu:)dar pe atunci am lasat-o balta. Ei anul asta m-am pus pe mixat;)) deocamdata acasa cu traktor-ul dar merge treaba. Astept sa plec vara asta in Ayia Napa(Cipru) o statiune gen mini-Ibiza unde vreau sa-mi aprofundez cunostiintele.Am 17 ani si multe de invatat:-D Anyway am vrut doar sa-ti transmit succes in continuare si sa stii ca iti apreciez talentul si felul de a fii. Mult respect.