vineri, 14 ianuarie 2011

Prietenele mele Reporteritele si Fostele neveste :))

Confundata cu Cocuta, acuzata ca l-am "apostat " pe Liviu pt a-mi face publicitate , Intrebata de toata presa scrisa si vorbita ce am cu acel baiat , acuzata de fosta sotie ca imi parmit sa scot la plimbare un catel care plange pt ca are si el saracu nevoi fiziologice ca noi toti, iar stapanului de drept nu ii permitea stare de sanatate sa iasa in DIMINEATA respectiva afara, am hotarat sa mai elucidez cateva dintre misterele astea aici pe blog.
Ziaristi si oameni de de televiziune care va purtati cu manusi cand aveti ceva de castigat de la cate o pers publica, care seara cand ajungeti acasa in loc sa dormiti va ganditi ce stramba sa-i mai bagati celui care-i luati iterviu maine despre X ca sa il faceti sa critice...ce intrebari spuse la un mod foarte urat ii pot pune lui Adelia Pestritu despre faptul ca Harra l-a plimbat pe Mini, NOAPTEA nu asa oricand :))), in asa fel incat sa si vb urat sepre nu ca ea, ca sa avem si subiect , nu ca Pestritu ar fi vre-o sfanta si m-ar adora .... dar nici reportera nu sa lasat mai prejos...mai exact cea de la Acces Direct !
Draga mea reportera care oi fi tu, inainte de a lua un interviu cuiva documenteaza-te un pic despre subiect , pe Mini l-am scos ZIUA la pranz chiar dar daca tu esti dupa ora din USA spune-ne si noua si nu ne mai suparam ;)
Adelina , care si tu la randul tau zici ca iubesti animalele si le plimbi prin saloane si le coafezi si ce le mai faci tu , daca tie, ca iubitor de animale ti se pare normal sa lasi un catel sa planga pt ca vrea afara iar tu sa te uiti la el si sa nu-l scoti pt ca nu este al tau atunci tu ne cam vinzi gogosi ca iubesti catei ;) Apropo de asta " bona" ca si cuvant pe care l-ai folosit in descrierea mea inseamna cam asta: "femeie angajată într-o familie bogată pentru a se ocupa de educația și îngrijirea copiilor" deci ai cam gresit un pic.. dar tu ca informator al opiniei publice trebuia sa stii si sa eviti astfel de comparatii:) si daca imi permiti sa mai fac inca o corectare de fapt 2 ...mama biologica e cea care da nastere...tu nu ai nascut un catel nu ? Sau da ? iar a doua ar fi cea referitoare la " Mai multe domnisoare cere imi plimba mie catelul " Nu au fost mai multe dar daca tu crezi ca eu fac cat 2 sau 3 sau tu stii, nu pot decat sa-ti multumesc ! Cu toate ca daca il iubesti asa cum sustii pe Mini ar trebui sa-mi multumesct pt ca i-am facut un bine nu un rau !