luni, 17 ianuarie 2011

Premiu pt al 10 000- lea vizitator :)

Cu toate ca am pierdut ceva lucruri in ultima vreme de la bani pana la "chestii sentimentale " zic sa imi fac o bucurie prin bucuria unui/unei norocos sau norocoase :) Cine va intra pe blogul meu si nr din stanga sus va arata 10 000 il rog frumos sa imi trimita un emaill cu numele si adresa si eu voi merge personal sa-i inmanez asta ..si daca e major/a il/o iau cu mine intr-un mini turneu ;).O salopeta editie limitata cu oglinzi si piele :)...Kiss Kisss Astept

46 de comentarii:

Anonim spunea...

esti ff frumoasha..imi place f mult ceea ce faci te descurci de minune , mult succes in continuare si sa fi sanatoasa:)

Florin spunea...

Super om , Super atitudine , Super caracter , Ingeniozitate maxima si Frumusete totala. Reteta perfecta pentru DJ HARRA. Cu drag si respect IANCU FLORIN

Anonim spunea...

Vizitaţi acest site: Dj HARRA – http://bit.ly/fnef54

Dj HARRA spunea...

Va multumesc frumos ca sunteti langa mine ! Printre multe probleme cand intru aici si vad ca sunt oameni care ma susitin imi revine cheful de viata :) Va multumsc !

Moise Mihai (Mosses) spunea...

Super tare! Bună initiativa...să vedem cine va fi norocosul hehe...Felicitari Dana pentru tot ceea ce faci! Poopici ..semnat Mosses

Ady spunea...

:)super tare faza cu marele norocos...bv...esti foarte tare...te pup

Iannolsen spunea...

si daca o sa fiu eu norocosul?:))

ANA-MARIA spunea...

Esti frumoasa si desteapta doar esti olteanca..nu?
App sper din tot sufletul sa se faca bine mama ta,si perioada asta care a fost foarte grae pt u sa ramana doar un vis urat..
Te pup si sper sa ajungi mai sus decat esti acum.

Cosmin Barbu spunea...

Mai fetita habar nu am cine esti si ce zici ca "mixezi"tu...ca poti face asta foarte bine si imbracata...ma rog asta e problema ta...ce promovezi tu ma indoiesc sa fie arta ci mai mult prostie..."curvasarie":))ca sa citez un mare clasic in viata...insa ceea ce vreau sa iti spun de fapt este ca ai mari probleme cu scrisul in limba romana ex.ianoarie?!!si asta e doar un cuvant...in fine...daca tot te apuci sa scrii un blog...sau sa scrii pe facebook...parerea mea e ca ar trebui sa iti iei totusi si un meditator sau mai simplu pe cineva care sa scrie CORECT in locul tau sa nu mai stai sa pierzi atata timp cu studiatul...si acum ca sa revenim la "muzica"ta...cu ce crezi ca esti mai tare decat ORICARE dj care isi poate lua langa el o pipita care sa se dezbrace in timp ce el pune muzica?:)))Cosmin Barbu e numele meu si ma gasesti pe facebook daca simti nevoia sa dai un reply la comentariul...de bun simt...zic eu pe care ti l-am facut.

Anonim spunea...

Cosmin Barbu...wow.../:) ai vrut sa ajungi unde ? Cosmin Barbu...wow..suna conoscut ...parca te stiu de undeva...daca tot e de dat cu parerea ..eu zic sa lasi frustrarile astea cu...scrisu` corect..intradevar esti de remarcat..da nu "pa" aici !

Dj Harra spunea...

"Cozmin " sa zic asa... o sa fiu sincera cu tine, din pacate timpul meu este destul de limitat si daca mai gresesc, din greseala, nu o fac pt ca am facut orele de romana pe coridor ci asta se datoreaza in primul rand oboseli si in al doilea rand neatentiei mele la tastatura, asta ca sa iti explic care-i treaba si nu o spun pe genul cine se scuza se acuza, sa ne intelegem, iti rasp la mesaj aici si nu pe facebook pt ca Tu ai considerat ca este de bun simt ! In alta ordine de idei m-am cam saturat sincera sa fiu de tot felul de "sfatosi" si "binevoitori" care pana la urma se dovedesc a fi cu totul altceva , daca intelegi ce vreau sa spun ;) Iti multumesc oricum pt sesizare ! Am si eu o curiozitate Cosmin , daca nu stii cine sunt si ce fac si presupun ca nici nu te intereseaza ce cauti pe blogul meu ?

ANA-MARIA spunea...

Parerea mea stii care este mai Cosmine....? ca te bagi si u in seama,iar daca se dezbraca bv ei pt ca are ce sa arate.
App u de cate ori ai citit comentariul tau inainte sa-l publici?
cred ca erau si la u cateva greseli...lasa-te de comentarii si vezi-ti de ale tale.
TE PUP DANA

Dj Harra spunea...

Asa Ana-Maria ...TRAIASCA OLTENCELE Te pup

Cosmin Barbu spunea...

@Harra...nu caut un lucru anume pe blogul tau:)pur si simplu ma uitam la o emisiune pe la ant.1 parca si am vazut ce ai patit cu idiotul ala care,fie vorba intre noi nu e singurul,ti-a luat banii.Iar ceea ce am zis ca nu stiu cine esti si de unde ai aparut e perfect adevarat...din punctul meu de vedere ai avut norocul(bravo tie ca ai stiut cum sa ti-l faci)sa te promoveze cineva...lucru de care multi dj din Romania nu au parte...in tara lor.Deci nu am zis ca nu stii sa pui muzica,poate stii,nu-i treaba mea...atata timp cat vinzi e totul ok.
@ANA-MARIA sau DANA ca habar nu am care ti-e numele de fapt...cred ca cel mai bine ar fi ca tu sa recitesti comentariul si sa imi gasesti O SINGURA greseala...!P.S:Harra...nu am fost nici sfatos (gen sfatuitor)...si nici binevoitor...am facut un comentariu...ceva rau in asta?sau doar parerile bune le accepti?Si,apropo de ce spuneai,de data asta ia-o ca pe un sfat,am intalnit dj si de 54 de ani care nu punea bine...era genial...si da,nu in Romania!

Dj Harra spunea...

Ana-Maria este Ana-Maria si eu sunt eu :))) nu mai insinua ...diverse :)) nu e genul meu...si sigur ca accept si critici, ele te fac mai puternic si sa vrei mai mult pana la urma..:) Iar app de noroc recunosc ca am avut si un gram de noroc dar imp e ca am stiut de unde plec si unde vreau sa ajung fara nimeni sa ma promoveze , m-am promovat singura mai bine sau mai prost cum am crezut eu de cuvinta si bineinteles cum am avut ocazia :)

ANA-MARIA spunea...

Asa Dana zzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiii.
oricum u esti super si te felicit ca ai ajuns acolo unde esti singura fara ajutor...altele fac foarte multe compromisuri sa apara si ele macar 1data intr-un ziar,dar...degeaba ca tot praf sunt.
Te pup si TINE-O TOT ASA!!!!

Criss-T spunea...

@Cosmin Bratu inainte sa te apuci tu sa critici ar trebuii sa cauti pe uneva o clip cu Harra intr-un club si sa asculti cum pune :) Si nu judeca tu cum sta ea in bracata sau dezbracata .. Dc critici pe ea si nu ai critica stiu eu o animatoare:) Si ca tot ziceai de Vorbe iti spun si eu una "Nu conteaza cat ai parul mai presus e cum gandesti" Vezi nu conteaza imbracata sau dezbrcata conteaza cat se edica in cea ce face.. Atat am avut de spus

TRUP & SULET spunea...

Draga Domnule Cosmin daca nimieni nu ti-a spus ca esti "comunist invechit" cu plusuri de bagator in seama ti-o zicem noi.Dar asa mai pentru tine in varianta simpla "LASANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" Este o tara libera "DEMOCRATA" iar prin democratie la orele de Cultura Civica din clasa a-8-a , se specifica clar intelesul de "democrat= a face orice doresti fara a deranja pe cineva sau a provoca a dauna". Prin urmare daca te simti patat, afectat sau bagator in seama, izoleazate de lume , desfiinteaza telefonul arde televizorul si inchidete undeva unde nu te mai gaseste nimeni. Multumim ca ne intelegi.

TRUP & SULET spunea...

Draga Domnule Cosmin daca nimieni nu ti-a spus ca esti "comunist invechit" cu plusuri de bagator in seama ti-o zicem noi.Dar asa mai pentru tine in varianta simpla "LASANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" Este o tara libera "DEMOCRATA" iar prin democratie la orele de Cultura Civica din clasa a-8-a , se specifica clar intelesul de "democrat= a face orice doresti fara a deranja pe cineva sau a provoca a dauna". Prin urmare daca te simti patat, afectat sau bagator in seama, izoleazate de lume , desfiinteaza telefonul arde televizorul si inchidete undeva unde nu te mai gaseste nimeni. Multumim ca ne intelegi.

ion spunea...

Frumos din partea ta Harra sa-mi stergi comentariul :) De ce ai facut asta? am avut dreptate cu ce am zis? sau ce ai patit?

ANA-MARIA spunea...

pe unde esti astaseara?ca ajung si eu prin buc si poate ne cunoastem.
Astep un semn.te pup

Moise Mihai (Mosses) spunea...

inca un pic si aflam si castigatorul! adica vizitatorul cu nr. 10 000
App: Cata rautate in `Tara lui Papura Voda` ..chiar nu se pot abtine un pic asa? vb de persoane gen (Cosmin Barbu), de EL nu a auzit nimeni pana in momentul de fata, asa ca ciocul mic `PRIETENE` ...
Dana bafta in continuare!

Unknown spunea...

http://i53.tinypic.com/2hwz24h.png

:D:D:D

Vecinu spunea...

http://img695.imageshack.us/i/printnm.jpg/


Ce coincidenta...

ANA-MARIA spunea...

asteptam.....asteptam

TRUP & SUFLET spunea...

oare cine a castigat????????

Moise Mihai (Mosses) spunea...

acu so zicem pe`aia: traiasca PrtScrn-ul
si programele de editat pentru falsii castigatori!
Dana...pe cine declari castigator?
Sau promotia continua pana la vizitatorul cu numarul 20 000? :)

Unknown spunea...

eu i-am facut si o poza cu telefonul la ecran si i-am trimis-o pe mail sa se vada ca nu este editata :)

ANA-MARIA spunea...

Dana ne tii in tensiune? cand ajungi la pc sa ne anunti si pe noi cinnneee a castigat.te pup oricare este decizia ta

Dj Harra spunea...

Ma bucur mult ca in sfarsit dupa 4zile de asteptare avem 2 castigatori :d , un baiat si o fata , fata ia salopeta si baiatul turneul :) . Ap primit pe maill poza unui baiat si desemenea dovada ca el este cel care a accesat blogul al 10 000- lea Robert pe numele lui iar 10 001 din fericire este o fata care se numeste Ana Maria pe care o rog sa imi trimiti pe emailul postat pe blog dstele tale de contact ! Va multumesc tuturor si va mircuri in emidiunea Un show pacatos voi anunta urmatorul concurs destinat exclusiv DJ -lor :d

Dj Harra spunea...

Ion , nu ti-am sters comenturile pt ca nu accept critici constructive sa zic asa ci pt ca ai facut niste afirmatii nefondate . Nu imi amintesc sa fi facut tu cu mine naveta Buc- Craiova aproape un an , nu imi amintesc sa iti fi cerut vere-o favoare sau muzica ever sau sa fi alergat cu mine pd strazile capitalei de la un casting la altul mort de foame si obosit si mukte altele . Deci in concluie daca nu ai fost martori la nimic din toate astea te rog sa te abtii de la comentarii deasastea gen " eu stiu cum, ce si mai ales unde si cu cine " Iar referitor ca imi fac imagine pe spatele nu stiu cui, ca sa faci asta tre sa fii un pic si bagat in seama deci daca o fac inseamna ca sunt bagata in seama si aste e bine ;)

Unknown spunea...

wow? :)) cum de? si pozele care ti le-am trimis eu pe mail, si printul facut, si poza facuta cu telefonul la monitor? nu au fost destul de bune, sau ce? :))

Dj Harra spunea...

Cristi, nu am primit nimic incearca sa le mai trimiti odata te rog !

ANA-MARIA spunea...

Dana te pup dulce si abia astep sa ne vedem.multumesc pt premiu,iar baietii ca sa nu se mai certe sa se inteleaga si sa mearga toti pe cont propriu bineinteles ca daca ar fii 20,u ai ajunge la faliment.
ESTI O DULCE.

Vlad Pinciu spunea...

referitor la ce zice Florin: esti super in toate, dar cum nimeni nu e perfect am si fasit deja imperfectiunea:))))) Nu esti devreme acasa:))))))))))

Unknown spunea...

ti-am trimis mail pe djharra@yahoo.com cu pozele

Vecinu spunea...

Dana, nu vreau sa creez conflicte etc. Eu zic din start ca nu am nevoie de absolut nimic. Eu te sfatuiesc sa verifici ora la care s-au facut pozele.

Dj Harra spunea...

Sigur

ANA-MARIA spunea...

BUCURIE DUPA 10 MINUTE....Asa pot descrie momentul in care ai anuntat castigatorii concursului tau.Am fost putin dezamagita cand am vazut ca am accesat blogul tau la numarul 10001.Mi-am zis asta e........a fost un concurs,dar i-mi doream acel premiu pentru ca apreciez mult calitatile tale de luptatoare pentru idealurile propuse.Am stat in fata calculatorului pentru a afla rezultatul concursului si a meritat.Bucuria a fost mult mai mare decat daca as fi accesat blogul tau la nr 10000.Cred ca ai reusit sa faci nu una, ci doua persoane fericite.MULT SUCCES IN TOT CE VEI FACE!!!!!!!!!!!!PUP

Anonim spunea...

:))) nu va mai strofocati ma ca e tzeapa curata :))) na castigat nimeni va zic yo

Cosmin Barbu spunea...

"Dar ce se intampla atunci cand gresim fata de persoana ACEIA..."/"dintr-o pura coincidenta in ACEEIASI zi fiecare a avut pierderile lui..."/"profitam de ACCEL eveniment..."/"si imi TRANZMITE prin prietenii mei...".In fond si la urma urmei ce dracului mai conteaza daca suntem mari dj-i nu?...aaa...si raspunsul pentru cei care s-au intrebat de ce ma bag aiurea in seama,sau ceva de genul,se afla mai sus...si inca ceva...da...nu s-a auzit de mine prin Romania...normal ca nici de Ravin nu s-a auzit sau poate Claude Challe,Steve Richards etc etc.Normal ca nu s-a auzit pentru ca e "democratie"si fiecare o intelege in felul lui....gen manele,inna etc.Sunt convins ca pana acum 1-2 ani nici de Damian & Brothers nu ati auzit dar asta nu inseamna ca nu au existat pentru altii muuuult mai sus decat noi...in fine asteptam comentarii injurioase ca de obicei!!Salutare Dana,Ana sau Harra!

LAURENTIU spunea...

mai Cosmin Barbu..........de ceva timp urmaresc comentariile si de multe ori raman surprins de cat esti de inteligent.............sau cat ne faci pe noi sa credem ca asa este.CORECTEZI ORICE ESTE GRESIT,GRAMATICAL SAU PUR SI SIMPLU CA LA CALCULATOR NE PERMITEM SA MAI FACEM MICI GRESELI DE DACTILOGRAFIERE.DE FOARTE MULTE ORI AM PRIMIT DIVERSE ACTE,CHIAR REZOLUTII DATE DE PROCURORI CU ATATEA GRESELI INCAT TREBUIA SA DEDUCI CE VOR SA SPUNA IN ELE.......DACA TOT ESTI ASA ATENT LA TOATE DETALIILE CRED CA AR FI BINE SA CORECTEZI TU TOATE GRESELILE PE CARE LE FACE OMENIREA.TATIIIII....DACA ESTI PUTIN DESTEPT LASA-NE PE NOI SA VEDEM SI SA APRECIEM ASTA.NU NE FORTA PRIN COMENTARII SA-TI VEDEM INTELIGENTA.SI INCA CEVA.TE PROVOC LA UN TEST DE CULTURA GENERALA SA VADEM CAT ESTI DE DESTEPT!!!!!!!!TE BAGI?
P.S.HARRA ESTE HARRA.DEJA AI UN PUNCT SLAB...NU POTI FACE DIFERENTA INTRE HARRA SI ANA.ACEASTA DIFERENTA REIESE CLAR DIN COMENTARIILE CELOR DOUA.UPS...
AM 1-O.:))

lorenzzo23 spunea...

FAIN premiu...la fel trebuie sa faci si pt al 20.000-lea. Te pup...

Anonim spunea...

da da asa sa faci :))

piercing spunea...

iesthi f frumoasa.....tzineo tot asa......succes...

Un oarecare spunea...

Dana, am si eu o intrebare,daca nu te superi. La cat la suta din valoarea ta ai mixat in seara asta in Zapata? Te inteleg ca batea vantu prin club si ca nu iti ardea nici tie sa mixezi(crede-ma te rog ca stiu sentimentul care il are un dj cand mixeaza pentru pereti). Deci doar o pura curiozitate.As aprecia daca mi-ai raspunde.