vineri, 14 ianuarie 2011

Prietenele mele Reporteritele si Fostele neveste :))

Confundata cu Cocuta, acuzata ca l-am "apostat " pe Liviu pt a-mi face publicitate , Intrebata de toata presa scrisa si vorbita ce am cu acel baiat , acuzata de fosta sotie ca imi parmit sa scot la plimbare un catel care plange pt ca are si el saracu nevoi fiziologice ca noi toti, iar stapanului de drept nu ii permitea stare de sanatate sa iasa in DIMINEATA respectiva afara, am hotarat sa mai elucidez cateva dintre misterele astea aici pe blog.
Ziaristi si oameni de de televiziune care va purtati cu manusi cand aveti ceva de castigat de la cate o pers publica, care seara cand ajungeti acasa in loc sa dormiti va ganditi ce stramba sa-i mai bagati celui care-i luati iterviu maine despre X ca sa il faceti sa critice...ce intrebari spuse la un mod foarte urat ii pot pune lui Adelia Pestritu despre faptul ca Harra l-a plimbat pe Mini, NOAPTEA nu asa oricand :))), in asa fel incat sa si vb urat sepre nu ca ea, ca sa avem si subiect , nu ca Pestritu ar fi vre-o sfanta si m-ar adora .... dar nici reportera nu sa lasat mai prejos...mai exact cea de la Acces Direct !
Draga mea reportera care oi fi tu, inainte de a lua un interviu cuiva documenteaza-te un pic despre subiect , pe Mini l-am scos ZIUA la pranz chiar dar daca tu esti dupa ora din USA spune-ne si noua si nu ne mai suparam ;)
Adelina , care si tu la randul tau zici ca iubesti animalele si le plimbi prin saloane si le coafezi si ce le mai faci tu , daca tie, ca iubitor de animale ti se pare normal sa lasi un catel sa planga pt ca vrea afara iar tu sa te uiti la el si sa nu-l scoti pt ca nu este al tau atunci tu ne cam vinzi gogosi ca iubesti catei ;) Apropo de asta " bona" ca si cuvant pe care l-ai folosit in descrierea mea inseamna cam asta: "femeie angajată într-o familie bogată pentru a se ocupa de educația și îngrijirea copiilor" deci ai cam gresit un pic.. dar tu ca informator al opiniei publice trebuia sa stii si sa eviti astfel de comparatii:) si daca imi permiti sa mai fac inca o corectare de fapt 2 ...mama biologica e cea care da nastere...tu nu ai nascut un catel nu ? Sau da ? iar a doua ar fi cea referitoare la " Mai multe domnisoare cere imi plimba mie catelul " Nu au fost mai multe dar daca tu crezi ca eu fac cat 2 sau 3 sau tu stii, nu pot decat sa-ti multumesc ! Cu toate ca daca il iubesti asa cum sustii pe Mini ar trebui sa-mi multumesct pt ca i-am facut un bine nu un rau !

17 comentarii:

Adrian spunea...

....no coment ai mare draptate ...nu mai da si tu atentie la toate porcariile spuse mai ales de cineva care nu stie sa faca mai nimic ;)

»GbL«™ spunea...

Lumea e geloasa si invidioasa pe tine,joaca un cs cu ei si da-le head shot:)))) tu esti GOD pe server:):)

Vlad Pinciu spunea...

Parerea mea e ca nu se mai fac reportaje ca altadata, acum totul e fara documentare, minciuni, can-can-uri, asta se vinde la noi scandal si sex, iar multe sunt inventate. Stii cat de tare doare indiferenta?

~°•»GßL «™• ° spunea...

Nu te mai supara Dj Harra, sunt doar invidiosi pe tine, joaca un cs cu ei si da-le head-shot:)) Tu esti GOD pe server:):)

Dj HARRA spunea...

Si pe mine capul cand vad ....

Dj HARRA spunea...

:)) o sa ma gandesc la asta ..."GBL"

AnduRace spunea...

Doamne nene, ce subiect. Dar ce m-ar fi interesat pe mine ca cititor de rand (sau ma rog... nu stiu unde s-a dat stirea), ce ai facut tu la 12 noaptea, cu cine te-ai .... sau ce caine ai plimbat. :| Toata presa e plina de rahaturi de genul, cand iei un ziar sa vezi ce se mai intampla, nici n-ai ce sa citesti defapt... Sa nu mai vorbim de stirile din sport, care n-au nici o legatura cu sportul si in care se vorbeste numai de fotbal. In fine... Harra, mult succes in ceea ce faci si numai bine. :*

DjBlade spunea...

Adevarul este ca presa din ziua de azi este incompetenta si se agata de orice rahat si incearca sa il faca mare subiect, eu am vazut cand a fost Harra invitata si era o reporterita care spunea ca Harra a fost seara la Liviu si seara se face doar sex, deci seara daca ies sa imi cumpar tigari si ma intalnesc cu adelina pestritu si ii cer un autograf cu siguranta ne-am tras-o in vreo parcare. Iti dai seama ce reporterita este aia. Parerea mea este sa nu ii bagi in seama si sa isi creeze ei povestile dupa cat de stramtorati la minte sunt. Imi pare rau daca te-ai certat cu Liviu, din cate am inteles tu doar vroiai sa lamuresti treaba, dar nu se poate cu presa, mai ales la Acces Direct.

Anonim spunea...

Mda!!!

Anonim spunea...

Atâta tam tam pentru ce?dar domnul Liviu Varciu se "acosteaza" ci nu se "aposteaza" !

Ady spunea...

:)chiar ma lasa rece tot ce-i vorba de Adelina P....o facatura mondenizata,o cocalara....si nu mai adaug nimic aici...

ANA-MARIA spunea...

ZIARISTI...eu cred ca astea nu dorm noapte ci stau si se gandesc ce barfa sa mai scoata si despre cine.
nu scrisese nimeni nik rau despre tine si s-au gandit ei ca u scapasei.nu baga in seama ce scriu.,iar Liviu nu tr sa spuna ca vrei sa-ti faci publicitate pe spatele lui ,,nu a fost frumos avam in vedere ca u ai vb frumos despre el.
Fii in continuare puternica si mergi cat mai sus...

ANA-MARIA spunea...

UPS! am facut cateva greseli,,intelegi u ....

Dj Harra spunea...

Ce tare ai fost Ana :))) cu greselile :))) intelg, sigur :))) "Cozmin" s-ar putea sa aiba ceva pr la capitolul asta

ANA-MARIA spunea...

App despre Adelina las-o in lumea ei,nu baga in seama ce zice,u nu vezi ce naspa e....

Anonim spunea...

Oricum veniti sa ma plangeti ca ce scrie presa despre voi cand defapt voi faceti intelegeri cu revistele si ziarele de gen..Ca normal ca nu o sa scrie ziarele ce "Mare" Dj e Harra pentru ca nu e cazul..E plina romania de DeeJay care nu am nimic in conun cu muzica si care prin scandalurile care le fac apar si ei la Tv si in presa scrisa..Asa ca mai bine nu mai faceti pe victimele ca nu are rost..Si Harra in loc sa o arzi iurea prin Can-Can mai bine stai si mixeaza cate 3,4 ore pe zi asa cum fac Dj adevarati cu cei facuti de presa..Asta e iti meriti soarta.

ANA-MARIA spunea...

Ce "tare" esti mai anonimule...daca ea nu stie sa mixeze de ce nu te apuci u de meseria asta....poate esti mai bun(a) u.
Hai sterge-o ca nu ai ce sa cauti pe aici.